Perşembe, Şubat 03, 2011

Bamid'de mutlu sona doğru

Yeni Asır gazetesinde salı günü çıkan habere göre Balçova arsa mağdurlarının arazileri için 1/1000 lik imar planı belediye meclisi tarafından onaylandı.Artık geriye yapılacak konutlar için belediyenin bir an evvel (seçimlerden önce) harekete geçmesi gerekiyor.İmar ve mevzuat ile ilgili bir engel kalmadı.Bundan sonraki gecikmelerin sebebi  yerel yöneticiler olarak görülecektir.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

blog sitesi çok güzel takip ediyoruz ama güncel değil lütfen bizi haberdar edin ya da bamid'in dernek internet adresi varsa onu paylaşın. Şimdiden teşekkürler

Ferhan dedi ki...

Sitede bir süredir güncel bamid haberi yok çünkü ciddi bir gelişme olmadı.Bamid'in bir internet sitesi yok malesef.Fakat önümüzdeki günlerde bamid toplantısına Aziz Kocaoğlu 'nun katılması bekleniyor.Sanırım o toplantıdan iyi bilgiler çıkacaktır.

kktc araba dedi ki...

Ben bu konuda o turist gelir rahatsız edebilir hükümetin derhal harekete geçmesi gerektiğini düşünüyorum!

Unknown dedi ki...

BAMİD ile ilgili telefon v.b. iletişim adreslerini alabilirmiyim lütfen.
hepcimen@gmail.com adresine gönderebilirseniz sevinirim.

Ferhan dedi ki...

epostanıza gönderildi.

Unknown dedi ki...

Merhaba gunlerdir bu dernek ile ilgili arastirma yapmaktayim.fakat hic bir yerde bir adres veya bir tlfn numarasi bulunmuyor.bu dernegin var oldugundan bile suphe duymaya basladim.iletisim bilgileri neden hic bir yerde yazmiyor?? Bu kadar gizli olmanin bir sebebi var mi gercekten cok merak ediyorum? Sizde iletisim bilgilerini acik ve net yazmak yerine mail adreslerine gonderiyorsunuz? Nedir butun bunlarin sebebi? Madem ortada bir denek var neden magdurlar bu dernege kolayca ulasamiyor??

Ferhan dedi ki...

Sanırım artık derneğin bürosu yok.Derneğin takibi de avukat Kemal Turan tarafından yapılıyor. Olan bitenle ilgili her ayın ilk cumartesi avukat bilgilendirme toplantıları yapıyor.Açıkçası gelişmeler çok yavaş her hafta ay aynı şeyler anlatılıyor. Özellikle izmir dışındakiler facabook ta açılan balçova arsa mağdurları grubundan gelişmeleri takip edebilirler.Adresi : https://www.facebook.com/groups/balcovamagdurlari/