Pazar, Nisan 12, 2009

Google da mı yasaklanıyor!


Kemalizmin karın ağrısı diye bir site varmış.Atatürk'e hakaretler içeriyorumuş.ADD de Google'ın bu siteye erişim vermesi sebeiyle kapatılmasını talep etmiş.
Youtube da kapanmıştı hatırlarsanız.Kapandı da ne oldu Türkiye dışındaki heryerden bizi rahatsız eden videolar izlenebiliyor.Biz kendi kendimizi yasaklamış olmadık mı!Hem Türkiyeden de çeşitli yöntemlerle yasaklanan sitelere erişim mümkün.
Anlaşılan o ki bu internet denen meret engellenemez birşey artık.O yüzden yasaklamak yerine başka düzenlemeler yapmak lazım.

1 yorum:

yirmiuc dedi ki...

yasak yasak nereye kadar kardeşim.. zaten ne geldiyse başımıza bu yasaklardan gelmedi mi.. bizim artık zihniyetimizi değiştirmemiz lazım.. bu konuylada ilgili oalrak google 'ın kapanacağınıu zannetmiyorum çünkü google türkiyede temsilciğimi olan ve vergi veren bir firma anca ceza kesebilirler.. youtube ın googledan farkı ise türkiye temsilciliği olmamsı.. zaten bu yüzden sürekli kapanma cezası olıyorya.. nede olsa ülkemizde vergi veren bir kuruluş değil.. amaç temsilcilik açmaya zorlayarak reklam gelirlerinden pay almak